pondělí 27. května 2013

Top Moda 2013

 Dnešním článkem budu trochu fušovat do řemesla módním blogerkám. A možná taky Módnímu peklu a Protivné blondýně. Přes módu vůbec nejsem expert, ale nějak se stalo, že jsem se v sobotu 25.5.. ocitla na přehlídce Top Moda 2013. Akce se konala v krásných prostorech arcibiskupského zámku v Kroměříži a uváděl ji princ v důchodu Jan Čenský. Program zpestřil skvělý jubilant Felix Slováček. A dojela taky Miss Princess of the World 2011 (vůbec nevím, že to existuje), nějaká Carmen něco něco Chavez. Slečna se při rozhovoru rozplývala nad krásami Kroměříže a České republiky a já jsem to nudou málem zalomila vestoje (je to kruté, ale rozhovory s modelkami nepatřily k silným stránkám programu).

Byla jsem zvědavá na některé známé modelky - třeba současnou Miss Gabrielu Kratochvílovou, která mimochodem působí stále mile a sympaticky, Innu Puhajkovou, Veroniku Chmelířovou či Miss Earth Terezu Fajksovou

Vystavovalo celkem pět návrhářů, neznala jsem ani jednoho. Zaujala mě celkem tvorba Mirky Horké a její kolekce pro pány. Mé amatérské oko mělo dojem, že úplně špatnej nebyl ani pan Petr Kalouda, přestože kožené modely příliš neoblibuji. Zvláště dámy ale ocenily odvážnou pánskou módu - soudě i podle nadšených tváří z fotografií :) Modelové s nahým pozadím si to až tak neužívali :)  
Co mě ale zarazilo byla tvorba paní Marie Zelené. Třpytilo se to a blýskalo, mělo to flitry, bylo to červené a někdy leopardí a já jsem měla pocit, že osmdesátky jsou zpátky.

Ale dost už slov. Tady jsou fotky, které pořídila má milá Arina Anira.

Petr Kalouda
Petr Kalouda
(tričko s výstřihem, takový nemám ani já!)
Petr Kalouda
(všimněte si nadšených obličejů dam :) A buďte rádi, že ty trenky nevidíte zezadu :)

Petr Kalouda



Petr Kalouda a Miss Earth


Modely od paní Zelené byly... třpytivé. Asi tak.

.. a když se netřpytili šaty, tak aspoň boty. Gabriela Kratochvílová.


 A to je vše, přátelé. Jsem ráda, že jsem tam byla, příště si však dáme zase něco kosmetického :)



9 komentářů:

  1. Pořád řikám...pusťte mě k navrhování....dopadlo by to určitě líp, než to co předvádí někteří samozvaní návrháři u nás

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obdobnou větu jsem pronesla přímo na té přehlídce. Bohužel asi víc nahlas, než bylo vhodné :)

      Vymazat
  2. :D musím sa smiať, aj mi je do plaču.. také mrhanie peniazmi, časom a látkami a pritom sa to nedá nosiť... no načo to vôbec šijú a predávajú za nehorázne peniaze?

    OdpovědětVymazat
  3. Krása na to pohledět. Ty šatky jsou moc hezký, se zbytkem bych si nevěděla rady:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Wau :D Šaty jsou ale moc krásné!!! :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. No, většinu z toho bych na sebe nejspíš nikdy nevzala, ale jako celek se mi to líbí :)

    OdpovědětVymazat