pátek 1. června 2012

Chloé - Chloé... ááách

Nevím, jestli mají příspěvky o parfémech smysl. Čuchnout si přes obrazovku nemůžete. Bohužel. Ani fotka toho moc nenapoví. Stejně mi to nedá, abych se o tomhle zázraku nezmínila. Nebudu vám tu psát, že je to vůně pro sebevědomou mladou ženu, jak mají někdy e-shopy s parfémy ve zvyku. Upřímně nevím, k čemu je tenhle popis dobrý.... stejně to musíte jít očuchat. A já doufám, že tenhle kousek očuchat půjdete, protože je o co stát. Výdrž naprosto perfektní (eau de parfum, toaletku jsem nezkoušela), vůně nádherná a balení tak klasické a nadčasové, jak jen u parfému může být.... detail, který potěší - mašlička u hrdla je ručně vázaná :)

Chloé -  Chloé (75 ml -  od 1400 Kč)




Základ tvoří ambra a cedrové dřevo, v srdci ucítíte trochu růže, konvalinky a magnólie a úplně nahoře (na hlavě ;) jsou tóny liči, frézie a pivoňky. To jen tak pro představu... Parfém už je na trhu roky, já na něj ale přišla až teď. A je tak intenzivní, že ho teď v létě nestříkám na konkrétní body (zápěstí, uši, kolena), ale dvakrát stříknu před sebe a pak tou mlhou projdu, případně ještě trochu do vlasů. V nich se voňavka krásně rozptýlí a vydrží vonět neskutečně dlouho. A den je hned krásnější....

V klasické parfumerii vás bohužel vyjde tahle Chloé  mnohem dráž než v e-shopech, tuším že je to okolo dvou tisíc a tak poslední dobou nakupuju voňavky už jen na internetu. Až mě překvapilo kolik se díky tomu dá ušetřit, někdy je cena téměř poloviční, radši nechci vědět, jakou na tom mají parfumerky marži. Kdysi jsem kvůli úspoře kupovala parfémy hlavně na letištích, teď už ale moc ne, obdobně stojí parfémy na internetu. Jen si musíte dát pozor - není e-shop, jako e-shop a vždycky je lepší kupovat parfémy v těch certifikovaných.
P.S. K nakupování parfémů na netu mě před pár lety přivedl můj přítel a úžasný Chloé  parfém jsem od něj dostala k narozeninám ;)


3 komentáře:

  1. V naší rodině taky vládne Chloé, mamka ujíždí na téhle klasické, já miluju tu zelenou L'Eau.

    OdpovědětVymazat
  2. od Chloe mam par kuskov oblecenia, ak sa parfem vyrovna kvalite toho oblecenia tak vau :)


    http://fa-shovv.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat