neděle 24. února 2013

Shimmer Cube Palette - The Body Shop

Nedávno jsem dostala tyhle kostičkové stíny od The Body Shop a byla z nich úplně nadšená. Krychličky, co jdou vyndávat, no tý jo :) A ještě v neutrálních barvách (odstín 06 Shimmer Cube Warm). Jenže radost opadla. Když ráno vlítnu do koupelny, nemám moc času a prioritou je pro mě popadnout nějakou paletku a rychle to našmrdlat na oči. Roztomilé kostičkové balení se ukázalo jako úhlavní nepřítel uspěchaného rána. Musím otevřít paletku - musím vytáhnout kostičku - musím otevřít i kostičku - pak ji zase zavřít, strčit do paletky- a uzavřít celou paletku. Nabízí se samozřejmě možnost nechat kostičky otevřené a zavírat je jen vrchním krytem. Vzhledem k tomu, že je ale paletka zaklapávací a nemá kloub, tak se mi do toho moc nechce. Su nešika a roztřesenýma rukama a bez první ranní kávy bych je dost možná rozdrtila :) Stíny nevychází úplně levně - cena je okolo 16 liber, koupíte je buď přímo v pražské prodejně The Body Shop nebo na internetových stránkách  tady. 




Stíny jsou vhodné pro nositelky kontaktních čoček (to mohu potvrdit, žádné dráždění jsem nezaznamenala). Nepráší, struktura je taková hedvábná, ale rozhodně ne moc máslová. Pigmentace mi přijde střední, nejslabší je u dvou prostředních odstínů na spodní fotce (zvlášť ten třetí zleva mě trošku zklamal .... oproti tomu jak se tvářil jako slisovaná kostička). Každou barvu jsem mázla dvakrát. Pokud to mám srovnat třeba se stíny od MUA, pigmentace je slabší. Déle ale drží na oku, i bez báze.







Suma sumárum - tyhle stíny mi zřemě vydrží věčnost. A to proto, že je - asi jako doposud - nebudu moc používat... balení je roztomilé, ale nepraktické a po ránu zdržuje.


Hodnocení:  (3/5)

6 komentářů:

  1. krásné barvy! a je to docela vychytaný, že se každá kostička zavírá zvlášť, ale při spěchu je to asi vážně dost nepraktické :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jedinou výhodu vidím v tom, že si vybrané kostky můžeš vzít s sebou někam... a upravit si mejkap během dne :/

      Vymazat
  2. Vypadají moc pěkně, Body Shop mám ráda:)

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasné odstíny, takové mám nejradši :)

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. jé, to jsou úžasné barvičky!

    OdpovědětVymazat
  5. Ta vypadá skvěle, líbějí se mi všechny barvičky, takovéhle miluju !!! :)))


    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat