neděle 7. října 2012

Tělové mléko Manufaktura - Grep & Verbena

Pohodové upršený večer vám všem,

dneska mrknem na značku, která mě svým designem výrobků lákala už moc dlouho - Manufakturu. Najdete ji nejen v obchodních centrech, ale taky v Tescu, takže se sháněním problém určitě nebude. Já jsem zkusila hydratační mléko řady Grep&Verbena, voní krásně svěže a citrónově. Vůně vhodná spíš do letních měsíců než na teď (já ji kupovala v srpnu) - cena 189 Kč.



Mlíčko obsahuje hroznový a mandlový olej, glycerin, výtažky z verbeny a pantehnolu. Měl by pokožku regenerovat, hydratovat a díky hroznovému oleji taky hojit a zklidňovat. Po pravidelném používání by moje pokožka prý měla být hebká, pružná, vláčná a podmanivě provoněná.



Jenže není! Tted provoněná, to je, s tím musím souhlasit. Se zbytkem už ale ne. Když kouknu na složení, mám dojem, že by mělo jít o extra hydratující mléko, hydratační funkce je ale nevalná. Večer namažu suché tělo - ráno mám na nohou šupinky. Tak co to je? Den na to to samé... a já ztrácím trpělivost. Dávám poslední šanci Manufaktuře o týden později, zase to stejné. Jako bych se nenamazala. Mléko je přitom při aplikaci relativně husté a trochu hůř se mi rozmazává... po pár hodinách (spánku :) jako by ze mě vypařilo. Suché kůži proto moc nedoporučuji. Ledaže byste se chtěli mazat kvůli té vůni :))

Manufaktura mě nenadchla i když jsem na její pivní řadu slyšela spoustu chvály. Ale balení výrobků mají extrémně roztomilé... tím bych si klidně zaplnila celou koupelnu. A tak i když jsem se zařekla, že od téhle značky nic dalšího nechci, začínám být nahlodaná touhle krásnou zimní kolekcí - Vanilka.... jůůůů 8-))

Zdroj: www.manufaktura.cz

8 komentářů:

  1. já používám od manufaktury sprchové gely a nemůžu si je vynachválit.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Manufaktura mně vždy lákala, ale nikdy jsem si od nich nic nekoupila :-) Tak nějak jsem na poslední chvíli ucukla. Moc se mi líbí, ale samotné přípravky mně až tak nenadchly. Ale třeba jednou...:-) Ta vanilková řada se mi taky líbí!

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  3. Manufakturu jsem viděla myslím v Douglasu. Toto mléko vypadá podle recenze dobře.

    OdpovědětVymazat
  4. manufaktura nikdy nezklame, já s ní mám také jen dobré zkušenosti

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, mě tohle mléko docela zklamalo. Ale narazila jsem na něco supr trupr... brzo o tom bude recenze :)

      Vymazat
  5. Já taky vždycky kupuju to, co by mělo být super hydratující. Ale pomohla mi jedna věc - podívat se na složení a omrknout, kde je nějaká a skutečně hydratující ingredience jako oleje či bambucké máslo. Když je hned ze začátku, tak to většinou stojí za to. Ale pokud je tak nějak uprostřed, tak je mi jasné, že mi to stačit nebude ikdyby výrobce sliboval zázraky na počkání:-(

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám od manufaktury vyzkoušeno vícero věcí a jsem moc spokojená. Hlavně s řadou s výtažky z Mrtvého moře, a to jak na vlasy, tak na tělo. Mamce tam vždycky kupuju porcovaná mýdla. Nebo dětskou péči s krtečkem :).

    OdpovědětVymazat