středa 26. září 2012

Tekuté zlato: Vlasový olej Orofluido

Hned ze startu bych se Vám chtěla omluvit, že je na blogu teď trošku mrtvo. Tíží mě to i ve spaní, ale upřímně musím říct, že mě to tíží o něco méně než moje diplomka, která stále zůstává ve značně rozepsaném stádiu. Do toho mám za sebou jedno stěhování, další před sebou... a ne že bych si chtěla stěžovat, ale trošku se mi teď na blog nedostává času. To jen pro vysvětlenou, rozhodně to tu nebalím a protože si Vás, mých čtenářek moc vážím, chci abyste věděly proč nové příspěvky moc nepřibývají. Díky za pochopení, věřím, že podobné období jsme už zažili všichni.


A dneska jen v krátkosti o jednom malém zázraku na vlasy. Jedná se o vlasový olej Orofluido, který koupíte za  200 Kč a více (50 ml). Je vhodný pro suché a roztřepené konečky. Přezdívá se mu taky tekuté zlato. Při poslední návštěvě kadeřníka mi bylo doporučeno, používat na konce nějaký olej, protože se mi dost třepí a všelijak kroutí (bodejť by ne, když vlasy dvakrát týdně tejrám žehličkou). Kondicionéry, balzámy, to všechno je fajn... ale když zahřejete žehličku na 200 stupňů.... nestíhají hydratovat. Používám samozřejmě i termo fixační sprej (od L´Orealu už jsem vám o něm povídala), ale konečky mám po vyžehlení stejně jako slámu.

Naštěstí jsem objevila tenhle lehký vlasový olej, stačí kapička do dlaní, rozetřít a jemně s ním počechrat vlasy. Funguje za sucha i za mokra. Pokud si chcete uhladit vlasy do culíku, aby neodstávaly, účinkuje taky skvěle. Lokny jsou pak hebké, vyživené a vůbec ne mastné. A krásně se lesknout. Musíte jen trošku vychytat aplikaci, rozhodně doporučuju šetřit množstvím (kapka dvě, bohatě stačí) a vlasy spíš tak jemně čechrat, nevmasírovávat ho dovnitř, jinak začnou pramínkovat!





Orofluido obsahuje tři oleje - arganový, šáchorový a lněný. O skvělých účincích arganového oleje na vlasy jste možná už někde četly a já můžu potvrdit. Mám více kusů vlasové kosmetiky s tímto druhem oleje a všechny jsou fajn. Tenhle je ale nejlepší :)

A abych nezapomněla - vůně je božská. Orientální s nádechem vanilky a bergamotu. Údajně by měla obsahovat taky květ pomerančovníku, papriku a pryskyřici. Je to jedna z nejnádhernějších vůni, které jsem v poslední době očichala a moc mě mrzí, že Orofluido nevyrábí i tělovou kosmetiku. Pokud ale Orofluido vetřete do mokrých vlasů, vůně se v nich neudrží. V suchých o něco déle. Je to ale škoda a musím to výrobku vytknout. (Občas olejíček použiju i na ruce, rychle se vsakuje a té vůni nejde odolat, ale PŠT! 

P.S. Tahle značka má i další vlasové výrobky. Vyzkoušely jste třeba šampóny a kondicionéry? Nebo barvy?


22 komentářů:

  1. Mám odlitek od kamarádky a vyhovuje mi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to můj první vlasový olej a jsem z něj nadšená :)

      Vymazat
  2. Tenle olejík jsem zkoušela, ale moc nadšená jsem z něj nebyla. Ale asi to bude tou aplikací jak říkáš. Co se týče olejů na vlasy, furt tak nějak nevím, jak a KOLIK toho dávat, abych neskončila s mastnými pramínky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No zkus ty vlasy jenom ta počechrat v koncích, ten olej se tam uchytí a úplně to stačí. A nebo na suché vlasy...

      Vymazat
  3. jooo tohle jsem nezkoušela vypadá to dobře

    OdpovědětVymazat
  4. Mám, mám, mám! A nikdy se ho už nevzdám! :) Nejdřív jsem používala na suché, ale je mi s ním líp na mokré vlasy vysušené ručníkem... jednou stříknu do rukou, promnu a jemně promnu ve vlasech odspoda a zbytek nahoru... :)

    OdpovědětVymazat
  5. zní slibně, ale té vůně se trochu bojím, aby mi nerušila parfém - je ve vlasech cítit i po nanesení?

    OdpovědětVymazat
  6. Bohužel (pro mě) ve vlasech moc dlouho nevydrží. Když olej aplikuješ do mokrých vlasů, tak to po uschnutí necítím vůbec. Když do suchých vlasů tak mírně a jen na přičichnutí... parfému by to ale vadit nemělo.

    OdpovědětVymazat
  7. Koupila bych si ho už jen kvůli té božské vůni, na kterou všude slyším jen samou chválu:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem jednoznačně vlákaná do pasti - tenhle olejíček musím mít! Už kvůli tý vůni ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  9. Už jsem o něm přemýšlela, ale nedávno jsem v drogérce objevila, hedvábný olej od L'Oréálu, který jsem i zkoušela a je bezvadný. Tak teď nevím, pro který z výrobků se rozhodnout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ještě uvažovala nad Mythic Oil, zajímalo by mě jaký je :)

      Vymazat
  10. Pekný postík :)
    Poď na Giveaway :)
    Výhra je 600,-Kč na útratu na www.slevomat.cz :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/2012/10/giveaway-iv.html

    OdpovědětVymazat
  11. To zní hodně lákavě, moje vlasy by nějakou tu záchranu taky potřebovaly....:)
    http://www.mujerworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. máš krásný blog :) zvu tě k sobě na giveaway onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, ma ten olej pumpicku nebo rozprasovac?

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj,ma ten olej pumpicku nebo rozprasovac?

    OdpovědětVymazat
  15. Ten olejíček je opravdu perfektní !

    OdpovědětVymazat