úterý 26. června 2012

Recenze Masterpiece Max Factor


O mé lásce k řasence Masterpiece Max od značky Max Factor už zřejmě víte díky jednomu z minulých článků. Je to moje stálice už několik let a každá nevěra  se mi většinou nevyplatila. Abyste mi věřili, tak jsem se rozhodla, že místo slibů, podám důkaz. A tady je :)



Není to teda moc sranda se sama fotit, stálo mě to hodně úsilí a můj foťák není až tak kvalitní. Asi ale vidíte nepatrný rozdíl v délce řas :)

Řasenky jsem nanesla tři vrstvy na vrchní řasy, jednu na spodní. V reálu mi efekt přišel ještě výraznější, víc vrstev už jsem ale nedávala, protože jsem se přece jenom chystala mezi lidi.



Řasenka stojí okolo 390 Kč a má ještě zlatou verzi (tu jsem zatím nezkusila). Kartáček není štětinkový, ale spíš gumový a hodně ohebný. Řásy vám perféktně rozčéše. :)








12 komentářů:

  1. Ja si ji uz asi fakt koupim :D Prijde mi, ze jsem jeste necetla spatnou recenzi a jestli se na trhu drzi tak dlouho, neco na tom asi bude:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kup :D Ja už jsem ji vnutila dvěma kamarádkám a byly spokojené :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tedy! Tak to je pořádný rozdíl před/po :). Jelikož je řasenka základ, bez kterého neopustím dům, podívám se po ní :).

    OdpovědětVymazat
  4. je to rozdiel :) mas krasne oci..ja som mala raz maxfactor,a le nie tuto..uz neviem ako sa volala, ale bola genialna a dlho mi aj vydrzala :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dekuju :) A neměla jsi 2000 calories? To je hned moje druha nejoblibenejsi rasenka od MF :)

    OdpovědětVymazat
  6. Belle Hanele, fotka "After" mě dostala! To jsou kukadla filmový hvězdy!!! ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. řasenka vypadá super :-) jen dávám přednost pořádným kartáčům, protože nemám skoro žádné řasy :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jak vidíš na fotce "before", tak u mě taky žádná sláva, osobně mi přijde, že ty umělohmotné kartáčky jsou lepší, nevím...

      Vymazat
  8. Vypadá moc hezky :) Já mám momentálně moc ráda 2000 Colorie od Max Factor :), ale bohužel mám hrozně moc řasenek :-D Takže kdybych si tuto teď pořídila, hned mi zaschne :(

    OdpovědětVymazat
  9. Taky je to moje stálice.
    V případě prázdné peněženky střídám s 2000 Calorie, ale Masterpiece je prostě naprostá dokonalost! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to tak praktikuju. Ta 2000 Calories byla snad moje prvni rasenka, tenkrat jsem si ji pujcovala od mamky. Je proste dobra. Ale Masterpiece je o chlup lepsi :)

      Vymazat