úterý 22. ledna 2013

New in - Leden


Dneska jen krátký příspěvek o tom, co nového jsem si za poslední měsíc pořídila nebo dostala a na jaké recenze se tedy v budoucnu můžete těšit. Jediné, na co zřejmě recenzi dělat nebudu je make up a báze od Rimmelu - protože mi přijde, že je to teď na blozích všude. Tohle duo jsem kupovala v nějaké akci tuším za 249,-. Stručně a zrychla - makeup to není špatný, ale podle mě prostě příliš tekutý a málo krycí. Pleť sjednotí, ale je třeba více korektoru. Znovu bych si ho už nekoupila. Primer je fajn, příjemnější než ten od Dermacolu a voní mi jako Nivea. Obdobně asi nebudu recenzovat řasenku od Gabriela Salvete o které taky psali všichni. Já ji koupila teď - taky v Rossmanu v akci s tužkou na oči za 159,- takže pokud po ní toužíte, skočte si tam dokud je mají :) Řasenka mi vyhovuje moc, připomíná mi Masterpiece Max od MF až na to, že je o polovinu levnější :)

To je ode mně dneska všechno, přeju vám krásné úterý! 



P.S. Pro ty z vás co to neví, tak na MUA storehttp://www.muastore.co.uk/ - aktuálně probíhá 50% sleva s poštovným zdarma. Nevím, jestli se vám tam podaří nakoupit, protože tisíce slečen co si na tuhle slevu dělaly zálusk přetížily stránky a ty během včerejška několikrát spadly (viz hysterie na jejich facebookovském profilu :). Každopádně dneska brzo ráno se tam dalo nakoupit celkem vklidu i když to šlo velmi pomalu. Pozornosti doporučuju především paletky očních stinů, které vás po slevě vyjdou na 2 libry :)

12 komentářů:

  1. zajímavé věcičky, těším se na recenze ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj. Kde jsi sehnala ten makeup L'Oreal? Je to můj nejoblíbenjší, jenže oni ho teď evidentně přestali vyrábět a já ho nemůžu nikde sehnat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Rossmanu ve výprodejovém stojanu :)

      Vymazat
    2. Sakryš, teď abych hned běžela do Rossmanu, jestli tam nááhodou ještě není :). Dík moc. :)

      Vymazat
  3. úžasný nákup niektoré výrobky vlastním aj ja :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. to male su tieniky? vyzeraju chutne:)

    OdpovědětVymazat
  5. Super věci, tělová másla z The Body Shop jsou výborná:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je mám ráda. A víc ty kakaová a kokosová než ovocná :)

      Vymazat
  6. Moc hezky sis nakoupila:) Ten makeup od Lorealu jsem taky měla:) a miluju body shop másla:)

    OdpovědětVymazat