středa 26. prosince 2012

Po Vánocích

Zvědavě jsem koukala na vaše blogy, kolik krásných věcí jste dostaly :) Letos jsme se rozhodli dávat si k Vánocům jenom maličkosti, Bentley, dovolenou v Karibiku a ňáké ty luxusní hodinky si nadělíme až příští rok prej :) Tady malá ukázka několika letošních dárků. Měla jsem vélikou radost a doufám, že nadšení nemuseli letos hrát ani ti, které jsem obdarovala.


Stromek nebyl pod všemi těmi dárky ani vidět :)) Má totiž asi 25 cm :) Červená károvaná věc v popředí je nahřívací polštářek z pohanky, soli a lávových kamínků. Hned den na to se mi jej podařilo při nahřívání v troubě trošku připálit, což mě trochu zklamalo, protože připálenej už nevypadá tak dobře jako původně... Ale kdybyste chtěly, udělám na něj někdy taky recenzi. Čepice a šála aby mi nebyla zima a bio kosmetika - čokoládový balzám a olej Nobilis Tilia, odličovací olej od Salosu.... nechyběly ani známé balzámy na rty Crazy Rumors - anýz, candy cane - samé gurmánské chutě :)




A dekorace - srdíčko od kolegyně z práce :) Dárečky to sice nejsou všechny,  ale taky tady na blogu nemusí být všechno, žejo :) 

Doufám, že jste si svátky užily v klidu a hlavně s těmi, které máte rádi... a že máte ideálně volno až do Nového roku! Ne jako já! :)




14 komentářů:

  1. Ty balzámy, hrozně ti je závidím ! :) Vypadají skvěle, navíc tedka v zimě by i milion balzámů bylo málo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou fakt hrozně fajn, nejvíc mi asi vyhovuje ten s anýzovou příchutí :)

      Vymazat
  2. Balzámky jsem dostala taky :) Dva - ten Orange Clove a Amaretto :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Orange Clove je dobreej :) A ještě Candy Cane, je to pepermintové a brní mě z toho pusa :)

      Vymazat
  3. taky jsem dostala zahřívací věci:D dečku a papuče, ty se taky nahřívají v troubě, já si vždycky přeju na vánoce jen maličkosti, ale většinou dostanu docela drahé věci, ale to je jasné, že mi to všechno udělalo velkou radost:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pozor s tou troubou. Zvlášť pokud máš novou elektrickou jako já. Rychlá smrt pro papuče :)

      Vymazat
  4. To jsou samé krásné věcičky! <3 Odličovací olej od Saloos miluju! Jsem hodně zvědavá na olej Nobilis Tilia, tak snad uděláš recenzi :))

    http://svetpodles.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné dárečky, ten polštářek bych taky chtěla:)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné dárečky! Ty balzámy ti závidím, určitě jsou skvělé:)

    OdpovědětVymazat
  7. krásne darečky :-) balzamy, bižuteria - krásne

    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj:)) Vidím, že byl bohatý ježíšek,..to je jen dobře:)! Líbí se mi moc tvůj blog a jsem tvoje nová follow, tak doufám, že se tobě bude líbit zase ten můj!
    http://kristygoodwill.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Suprové! Vše dobré v novém roce :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat