středa 12. prosince 2012

Laky na nehty Catrice

Krásnou a pohodovou středu, 
dneska první příspěvek o lacích na nehty. Shodila jsem gelovky a nehty nemám moc ve formě, ale s pár vrstvami průhledného laku už vypadají celkem normálně. Vždycky jsem na ostatních obdivovala rudé nehty, mě samotné totiž vůbec nesluší. Kdykoliv jsem si červený lak nanesla, připadala jsem si jako padesátiletá teta Běta. Tak jsem se vzdala všech výrazných odstínů a nosila poloprůhledné a nude laky. Než jsem si všimla několika laků od Catrice... dneska to bude o odstínu 640 Grey´s Kelly (druhý v řadě). Kupodivu jsem zjistila, že přestože je docela výrazný a rozhodně není světlý... sluší mi. Na fotkách vypadá drobet tmavší, je to spíš taková hnědošedofialová... mauve...  

Všechny laky od Catrice mají roztomilé a hodně výstižné názvy :) Vaší pozornosti pak ještě doporučuju hned první lak vlevo, který má kovový efekt - neleskne se jako většina laků. Naopak třetí zleva - meruňkový - podle mě stojí za starou belu. Alias nehty žluté jako bezdomovec.

Odstíny zprava doleva: 900 Steel My Heart, 640 Grey´s Kelly, 520 Apropos Apricot, 030 My Café Au Lait At Notre-Damme

První vrstva 640 Grey´s Kelly. Trošku světelejší, kryje moc dobře, ale místama ještě probleskuje. Chce to tu druhou vrstvu. Lak mi na nehtech vydržel asi 3 dny, takže výdrž průměrná. Ale nevyhovují mi ty tlusté krátké kartáčky laků Catrice. Blbě se s nima lakuje.


A tady už je druhá vrstva. Na fotkách rozdíl asi sotva patrný, ale lak s druhou vrstvou kapánek ztmavne. I když na fotkách to vypadá přesně naopak.



To je všechno, kdybyste chtěly ať nafotím i další laky, tak pište pište. Jinak přeju hezký zbytek týdne a krásného 12.12.2012 :)

12 komentářů:

  1. škoda toho merunkového, páči sa mi zo všetkých najviac.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... taky mě to mrzelo. Naštěstí byl ve výprodejovém stojanu jen za 29 Kč. Teď už vím proč :D

      Vymazat
  2. Mě se moc líbí ten růžový, ten co máš na nehtech je božský:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristi, ten růžový je z nude kolekce. Mají tam na výběr i víc podobných odstínů...

      Vymazat
  3. Ahoj, u mě na blogu právě probíhá Giveaway. Nechceš se zúčastnit? :)
    http://beauty-blog-blog.blogspot.cz/2012/12/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Takové barvy mám také ráda a podobný mám od Essence. Škoda že jsi nevyfotila i ty ostatní.

    OdpovědětVymazat