sobota 17. listopadu 2012

Podzimní oblíbenci značky Balea

K značce Balea mám trošku rozporuplný vztah, měla jsem už pár věcí co mi neseděly, několik průměrných produktů.... no a dneska to bude o tom, co mám aktuálně nejraději. A čeho se tím pádem nemusíte bát ani vy :)


Tělový krém, sprchový gel, krém na ruce i na nohy



Krém na tělo s obsahem arganového oleje a bambuckého másla (první příčky ve složení ale bohužel nedrží). Ale jinak je to pecka. V regálech už ho měli skoro vyprodaný, pokud na něj někde narazíte, tak berte po celých kartonech :) Vyjde asi na 60 korun, balení je óbr (500ml), pokožka krásně hydratovaná... a ta vůně. No božská. Taková do kakaova, ale jenom lehce. Na těle se drží ještě pěkných pár hodin a pějí na něj ódy všichni ti, kterým jsem ho blahosklonně půjčila :) 



Další supr věc je miniatura krému na ruce, který nosím v kabelce. Krásně voní, hydratuje a nelepí. Co víc si od krému na ruce přát :) Balení není zrovna nejstylovější, ale hezké je určitě. Koupíte ho asi za dvacku?



No a další - podle mě celoroční - nezbytnost. Krém na nohy s obsahem urey. Nožky zregeneruje líp než ledajaké obyčejné máslo. Já suché nohy neoblibuji, takže tohle je moje každovečerní must-have. Krom toho myslím, že ani naši muži na nás neupřednostňují zrovna suché škrábající paty :)



No a jako poslední... sprcháč s vůní ylang-ylang. U sprcháčů jsem u Baley celkem opatrná, měla jsem nějaký z letní editky a šupinkovala mi po něm kůže. Tak jsem se trošku bála, ať zrovna tohle není ten případ.  Mám slabost pro vše s vůní ylang-ylang a bergamotu. A slabostem se má podléhat :) Naštěstí nevysušuje, tělo  umyje, ale vůně na pokožce vůvec nevydrží, s tím nepočítejte.



A co máte od značky Balea nejraději vy? Doporučte mi něco :) 

Krásný podzim víkend!

25 komentářů:

  1. hm, ten obří tělový krém už mě láká dlouho :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jestli je u vás v drogerce k sehnání, tak ho ber... :)

      Vymazat
  2. Ten tělový krém si koupím! :)

    OdpovědětVymazat
  3. krém na tělo jsem koupila mámě, aniž bych teda tušila, že to je něco takhle vzácného ;) ale máš pravdu, že byl úplně poslední - a jak jsem zjistila po otevření, někdo mu navíc drze odloupnul alobal a asi k němu čuchal (doufám, že nic dalšího), takže mám poučení pro příště - v DM všechno kontrolovat i pod víčkem, jestli se v těch věcech už nějakej kokot nehrabal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám s otevřenými výrobky zkušenost... ale i z Rossmanu :( Řasenky by kupříkladu měly být povinně zafóliované!

      Vymazat
    2. To já se teda koukám vždycky, lidi vlezou do všeho

      Vymazat
  4. Zatím jsem Baleu opomíjela, ale teď jsem si koupila Balea Oil Repair šampón a balzám na vlasy,hlavně protože mě zajímalo jak budou působit, když jsou bez silikonů, ale ještě jsem je nestihla otestovat.

    http://londie-for-more-beautiful-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. krém na tělo mám také a je skvělé :) překrásná vůně :) a krém na nohy jsem si koupila před týden, zatím dvakrát jsem se sním mazala, nevoní mi, ale nohy jsou hebké a to je hlavní :) onlygirlnn.blogspot.com balea je nej :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hezký článek, výrobky od značky Balea jsou moje nejoblíbenější :) Jinak se mi moc líbí tvůj blog stávám se u tebe pravidelným čtenářem :)
    A dovolím si tě pozvat k sobě na blog a na giveaway :)
    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. ten krém na nohy je tiež môj obľúbený :-)

    OdpovědětVymazat
  8. jeee, ja mam teda krem na ruce, nohy i to obri telove maslo v kelimku a jsou naprosto super! :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ještě ti chybí ten sprchový gel :))

      Vymazat
    2. Sprchac jsem mela uz ruzny od nich, ale tenhle fialovy zatim ne :-)

      Vymazat
  9. Ten mini krém na ruce také nosím furt v kabelce :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  10. Asi si zajdu pro ten krém na nohy, už jsem na něj četla dost chvály :).

    OdpovědětVymazat
  11. u mě vedou kokosáci, Baleu miluju

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, Balea je moje oblíbená značka. Za málo peněz člověk dostane hodně muziky :)! Ten krém si chci koupit už asi tak tři měsíce, ale dala jsem si podmínku, že musím prvně doma něco spotřebovat a pořád se to nedaří :D! Krém na nohy mám taky a spokojenost, stejně tak i jejich sprchové gely mám ráda, i když konkrétně tento fialový jsem neměla.

    Nejvíc se ale Balee povedla ta nová řada na vlasy - Oil Repair, mám šampon a balzám a jsem absolutně spokojená!

    OdpovědětVymazat
  13. Nechápu, proč všichni berou Baleu jako podřadnou kosmetiku jen proto, že je levná. Některé produkty jsou sice podprůměrné, ale jinak je Balea jedna z mých nejoblíbenějších :)

    OdpovědětVymazat