pátek 9. listopadu 2012

*11*

Já jsem se vždycky snažila, aby můj blog nebyl příliš osobní. Neptejte se mě proč, takhle jsem to měla v hlavě od začátku nastavené. Což mi ale trošku překazila Mar, která mě nominovala na jedenáctkovej tag. Za prvé musím říct, že mě to fakt moc potěšilo a Mar děkuju za otázky i za nominaci (vždycky když jsem někde jinde četla, jak blogerky děkujou za nominování, tak jsem jsem to vždycky brala jako formalitu... no a až teď chápu,  jak milý je to pocit :) A trošku teda pootevřu dvířka...  Jelikož jsem ale pošuk, je mi jasné, že známí, kteří až doteď pochybovali, zda tenhle blog píšu já, budou mít ode dneška jasno :) 


11 zajímavostí o mně

1) Nerada nosím ponožky. A pokud ano, tak moje nejoblíbenější na doma jsou takové ty seprané bavlněné cucky vytahané až do velikosti 11 (Jelikož jsem ale celkem civilizovaný člověk, mezi lidi nosím normálnější - někdy i ladící kousky)

2) Nesnáším umělé materiály a ze všeho nejvíc takové ty levné silonky. Když si nedejbože ostříhám nehty, nedokážu si je navléct. Mám husinu až za ušima ( a to i teď, když o tom jenom píšu).

3) Nedokážu se dívat na horory. Zkoušela jsem to... ne, fakt to nejde :)

4) Blogovat jsem začala teprve teď na jaře, když jsem si sekla záda a byla na pár dní uvězněná v posteli

5) Jsem fanynkou (značně nestálou) zdravé stravy  a díky tomu se mi podařilo shodit víc než 10 kilo

6) Miluju bílé víno - ze všeho nejvíc Pálavu a červený Tramín (ano, opravdu jde o odrůdu bílého vína)

7) K mým nejoblíbenějším seriálům patří Gossip Girl, The Big bang theory a Modern family. Z filmů je to třeba Čokoláda nebo Rok ďábla.

8) Zajímám se o ajurvédu a další systémy zdravého životního stylu

10) Zbožňuju labradory. A psy vůbec.

11) Mám slabost pro Járu Cimrmana a je mi líto, že už neuvidím žádné představení se Smoljakem.


11 otázek od Mar:

1) Líbí se ti tvé jméno nebo by ses raději jmenovala jinak?


Jasně, že se mi líbí. Kdo by se nechtěl jmenovat Belle Hanele? :))

2) Jaká je tvá oblíbená část dne a proč?

Jsem sova a pro skřivany nemám moc pochopení. Takže preferuju večery a noci... rána si moc neužívám. Jednu dobu jsem měla super práci, která ale zahrnovala vstávání v pět ráno. Bojovala jsem s tím víc než rok, ale málem mě to zabilo :) Proti přirozenosti se prostě nedá bojovat.


3) Jaký je tvůj nejsilnější zážitek z letošního léta?


Koncert Bruce Springsteena v Praze... byl to úplně neuvěřitelný zážitek. Bruce je pro mě moc pozitivní a neuvěřitelný člověk. Přestože má přes šedesát, je v mnohem lepší formě než jsem já teď (a obávám se, že než kdy budu), o čem svědčilo i to, že hrál více než tři hodiny vkuse, bez jediné přestávky. Přidávám odkaz na jeden z nejlepších songů, který mi vždycky zvedne náladu... when I am waiting on sunny day :)


4) Kolik knih máš ve své knihovně?

To se dá těžko spočítat, mám totiž knihy po známých, u rodičů, na chalupě... aktuálně v bytě bych to odhadla  na 30-40 kousků...


5) Černá nebo bílá?


To přece záleží...


6) Jaké je tvé nejoblíbenější místo? Kam se ráda zašíváš?


Úplně nejoblíbenější místo je houpací síť na chalupě... uprostřed přírody a daleko daleko od ruchu města. Tam se ale nedostanu tak často, takže nejčastěji se zašívám s notebookem do postele. Známe :)


7) Matematika nebo filosofie?


Teda to je výběr :D To je jak Michal David nebo Dan Nekonečný. Ani jedno moc nemusím. Knížky s filozofickým zaměřením... Paula Coelha a podobně, to mám ráda. Ale že bych ráda četla ontologické spisy o jsoucnu a bytí.. čéče, to ani ne.

8) Umíš na nějaký hudební nástroj?

Vybrnkám pár akordů na kytaru, pokud se to počítá. Slovy pár - myslím pár.


9) Kolik druhů ořechů znáš?


Napočítala jsem asi osm? Ale vyhýbám se hlavně lískovým ořechům, na které mám alergii.


10) Divadlo nebo kino?


Obojí 


11) Jaká je tvá nejhorší noční můra?


Jejda. Tak to se omlouvám, ale na to si asi (radši) ani nevzpomenu.

Tak a to je konec, zazvonil zvonec. Protože se s jedenáctkovýma tagama trošku roztrhl na blozích pytel a já se přiznávám, že nemám úplně přehled, kdo už na něj odpovídal a kdo ještě ne, nominuju vás všechny, kteří to teď čtete a chcete se zúčastnit. A speciálně pak ještě nominace pro Romču a Kristýnku, kdyby se vám holky chtělo :)
Mějte fajn víkend a moc nezlobte :)

16 komentářů:

  1. Já když byla menší, tak jsem horory milovala, ale čím jsem starší, tím víc to taky nejde :D U mě se to zlomilo u filmu Zrcadla, ze kterýho jsem viděla asi prvních 20 minut, a to ještě na 3x, víc jsem prostě nezvládla. :D
    A Járu Cimrmana taky můžu! :)) Smoljaka velká škoda, souhlasím :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Btw Ty jsi aspoň z Prahy, tam se asi lístky na DJC dají sehnat snáz, než u nás. V Brně je to vždycky fronta na tři hodiny..

      Vymazat
  2. jééé, děkuju, udělala jsi mi radost! super článek :-) jára cimrman je prostě národní klenot :-) a lístky se snad v Praze ani sehnat nedají, jen přes známý :-o


    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju, moc mě to potěšilo:) Akorát jsem si všimla, že holky vytváří taky otázky pro další holky, tak jestli by tě něco zajímalo, jinak teda vypíšu těch 11 věcí o sobě, klidně i bez těch dalších otázek:)

    OdpovědětVymazat
  4. Vlastně je to možná první chvíle, kdy mám z tohohle jedenáctkového tagu opravdu radost. Konečně vím o tobě víc! Jupí! Skvělý odpovědi, bavíš mě, holka zlatá! ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. Parádní článek, já mám tyhle tagy hrozně ráda, páč se vždycky ráda dozvím nějaké zajímavosti :)

    OdpovědětVymazat
  6. ooo škoda :) aj ja som ťa tagla tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/11/tag.html ale už zbytočne :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky..Hezký blog:) Zvu tě k sobě na blog na giveaway o výrobky značky Sephora
    http://by-anett-s.blogspot.cz/2012/11/prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat