středa 31. října 2012

Listopadový ladybox - aneb tajemství černé skříňky


Dneska mi dorazil listopadový Ladybox, tak jsem si řekla, že to vezmu zčerstva, dokud nejsou ostatní blogy Ladyboxů plné. Je v pěkné černé krabici převázané růžovou mašlí… přestože jsem neviděla naživo ten minulý Ladybox tak ta černorůžová kombinace se mi asi líbí víc. Obsahoval osm výrobků, včetně krásné toaletní taštičky… a bohužel, včetně kakaa Iswari. Jsem velká fanynka zdravé výživy a vůbec mi nevadí zařazování takových výrobků do beauty boxů… ale bylo by fajn zamezit jejich vysypání. Všechny výrobky v Ladyboxu mi přišly zaprášené a špinavé od kakaového prášku, který se asi cestou někde vysypal. Nechci být pruda, stát se to může, ale vybalovat ty krásné věci celé špinavé a zaprášené (viz druhá fotka Ladyboxu) … trošku mi to zkazilo radost. Navíc mám teď od kakaa úplně všechno včetně foťáku. Dostala jsem Ladybox zdarma, tak mě to mrzí o něco méně, než kdybych si ho kupovala, ale tohle prosím Lady do příště sprav J





Co tedy Lady box obsahoval vidíte tu:
Plné balení:  Tvářenka Fleur de Santé Radiant Blush, kosmetická taštička téže značky, řasenka Yves Rocher - Pro krásné řady, tělové mléko Yves Rocher a cestovní balení tělového másla Coconut Latte značky NIP+FAB.
Dále jsem dostala vzorek exotického masážního oleje Pure Fiji, obličejové a tělové máslo Reniu (vůně watermelon)… no a bohužel taky kakaový energetický nápoj Iswari + spousta slevových kupónů a katalogů a dopis od Lady.. bohužel taky celý zapatlaný od kakaa.






A teď z čeho jsem nadšená. Jednoznačně z taštičky (ta se hodí vždycky a tahle je dost prostorná), tvářenky – značku neznám, pigmentace je ale z prvního dojmu skvělá a těším se až vyzkouším... a hlavně z tělového másla NIP+FAB. Taky neznám a jsem ráda, že mám možnost tohle máslo díky Ladyboxu otestovat. Moc se mi líbí taková jogurtová našlehaná konzistence (a jestli je to dobré pro Jennifer Aniston, tak to můžu zkusit taky J). Moc sympatické je mi taky kokosové tělové a obličejové máslo Reniu s vůní vodního melounu. Konzistence je o dost tužší než u NIP+FAB což vidíte na fotkách.









Neutrální vztah mám k tělovému mléku z vánoční edice od Yves Rocher. Jednoduše proto, že jsem ho měla už loni. Ale určitě se neztratí a voní opravdu hezky vánočně. Podobně to pak vidím s masážním a koupelovém olejem Pure Fiji (starfruit infusion). Voní moc hezky, určitě využiju. Na ruku jsem ho mázla před deseti minutama a pořád krásně voní.


No a teď k propadáku listopadového Ladyboxu. Tím je jednoznačně řasenka Yves Rocher, která mi přijde (odpusťte ta slova) fakt otřesná. Od YR jsem měla dvě řasenky, ani jedna nebyla nic moc, podle mě tahle značka prostě řasenky moc neumí. Tahle plná verze Yves Rocher – Řasenky pro krásné řasy… no nezlobte se. Zkusila jsem ji máznout na oko a efekt je prakticky neviditelný. Málem to ani není vidět - viz hádanka, které oko je nalíčené a které ne :)) Netuším, k čemu taková řasenka je. No a druhým zklamáním je kakao Iswari. Předpokládám, že vy ostatní jste dostaly ty pytlíčky trošku plnější, já mám bohužel půlku vysypanou v Ladyboxu.





Takže celkový dojem z listopadového Ladyboxu? Why not… NIP+FAB super, Fleur de Santé – taštička + tvářenka = super… zbytek mě až tak nenadchnul, ale ani neurazil (až na to kakao a řasenku, s váma si to ještě vyřídím :D)

33 komentářů:

  1. Ten energ. kakaový nápoj jsem měla komplet vysypaný v krabičce. Tudíž špinavý celý ladybox + ani ten výrobek nebudu moct vyzkoušet. A to jsem si ladybox platila. Krabička mi přišla poničená, takže jsem ji dala svoji dvouleté dceři, ať si s ní pohraje a dorazí ji :-) (mise splněna).
    A.

    OdpovědětVymazat
  2. Jé tak to se nedivím, to by mě taky dost naštvalo, ten rozsypaný prášek !
    Jinak hodně mě zaujalo ten krém na obličej, to bych brala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem ho mázla, voní to krásně všechno.... o tom žádná! :)

      Vymazat
  3. V jaké barvě máš tu řasenku? Já mám hnědou takže úplně na nic:-( Zásadně používám jen černou takže i kdyby byla je až moc hnědá nechápu proč ji nedali všem černou...Sara

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám jí v černé, ale taky je - jak vidno - k ničemu. Až teď jsem si všimla, že na té fotce trochu šilhám :))

      Vymazat
    2. Taky jsem jí zkoušela, tu černou a je fakt na nic!

      Vymazat
    3. Mě ta řasenka naopak vyhovuje. Nelepí řasy, ty jsou zvýrazněné, ale nejde příliš poznat, že je člověk nalíčený. Rozhodně se mi hodí do práce, kde nesmím být výrazně nalíčena a myslím, že ji ocení ty ženy, které se líčí přirozeně.

      Vymazat
    4. Je pravda, že vypadá hodně přirozeně, takže pro holky, které se moc nelíčí bude skvělá.
      Moc hezky rozčeše, takže jsem jí zkusila použít na rozčesání po jiné řasence a super.
      Můj tajný tip je, použít jí na obočí :D

      Vymazat
    5. No já přiznávám, že na mě vypadá přirozeně až moc. Na té fotce mám asi dvě vrstvy, takže mě to přijde jako slabota - i pro přirozený look. Ale musím říct Michell, že nápad s obočím je super!

      Vymazat
  4. No podla mojho nazoru sa velmi nepochlapili... Este stale ma to nepresvedcilo, aby som nieco skusila :/

    OdpovědětVymazat
  5. tyjo tak to je skoda s tim praskem :-( ja ho mela ok. Rasenku jsem jeste nezkousela a po pravde ani nevim, jestli budu zkouset..

    Presto jsem spokojena.

    Bohuzel se ukazalo, ze prave dorucovani balicku muze byt potiz /jednak posta je u nas fakt otresna/ a jednak kdyz se neco ponici je to na prd. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj ja se divim, ze z toho CP jeste nema nejake problemy. Tolik lidi si na ne stezuje, ze se kolikrat ani nesnazi zasilky dorucit a rovnou predavaji vyzvy k vyzvednuti balicku..

      Vymazat
    2. no presne. o tom mi ani nemluv. Jednou koukam na webu ze mi maji dorucovat zasilku, tak sedim doma na zadku a cekam. A najednou dam F5 a zasilka je ulozena - nepodarilo se dorucit. Tak tam volam a on uz tam balickar nebyl, ze pry ma zbytek dne volno. Rikam ok, ale proc je u meho balicku, ze se nepodarilo dorucit?
      Nic, sla jsem na postu a balicek si vyzvedla osobne. ale tim to neskoncilo.

      Druhy den mi ten balickar vola /protoze jsem si stezovala, mel moje cislo/... a ze mi ma dnes dorucit balicek. To jsem jako fakt nestihala. Rikam mu: a jste si jisty, ze ten balicek ve svem aute vubec mate?? On ze samozrejme a takovy ty kecy.

      Hodne se divil, kdyz jsem mu rekla, ze onen balicek je uz od vcera u me doma! Fakt neskutecny, on si ani nezkontroloval, ze ten balicek ma, nez mi volal.

      I proto bych uprednostnila PPL doruceni /i za vyssi cenu balicku/.

      Vymazat
    3. Chapu, ale aspon sis ho strejdu poradne vychutnala :))

      Vymazat
    4. no tak to si pis.. nejvic me nasrala ta jeho jistota, kdyz tvrdil, ze muj balicek ma :-))))

      Vymazat
    5. Jako bych to psala já. Objednala jsem si boty, vyzvedla je na poště a když přijdu domů, čeká na mě výzva, tak jdu druhý den na poštu a tam to hledají a nemůžou to najít a já se ptám, jestli to není tím, že už ty boty na nohách mám. :-D

      To jen tak pro zasmání :-) a z Ladyboxu budu celá kokosová - Reniu coconut, Pure Fiji šampon kokosový a máslo mango, jestli někdo měl olej a nebo něco navíc, ať mi nechodí na oči. :-D

      Vymazat
  6. Já ho dostala k recenzi minulý měsíc a tenhle jsem si ho koupila. Minule nebyl zas tak obsah špatný, ale tentokrát mě tedy vůbec nezaujal. Taštiček mám plno a hlavně zase prostě dvě másla a jeden krém??! ... to by člověk nemohl dělat nic jiného než se stále něčím patlat :X Nejvíc využiju asi tvářenku na ty si celkem potrpím a ten odstín není vůbec špatný, řasenku neznám ... ale celkem ráda vyzkouším ... takže asi takhle s Ladyboxem. Já osobně budu objednávat Senzabox, který mě zaujal mnohem více :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že zařadit víc produktů z dekorativní kosmetiky by nebylo úplně od věci, máš pravdu. Tvářenka je ale super, už jsem ji dneska otestovala a byla jsem pochválena 8-)

      Vymazat
  7. skvělá recenze! mně se kakao bohužel taky rozsypalo :-/ (http://mujfialovysvet.blogspot.cz/2012/10/ladybox-listopad-2012.html) ale tak stane se... snad to do příště nějak vymyslí.
    moc se mi líbí tvůj blog, sleduji ;-)

    mujfialovysvet.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hold jsme prostě smolařky :)) na Tvoji recenzi už jsem mrkla, chválím ;)

      Vymazat
  8. No kdybych to měla srovnat se senzaboxem (tomu já se jen těžko vyhýbám) tak říjnové balení vyhrává SZ, ale to coconut late máslo vypadá božsky, musí hezky vonět:) a ta tvářenka má hezký odstín, takže spokojená bych asi byla:) a to kakao jsem chtěla vyzkoušet, tak je mi trochu líto, že bylo zrovna v tomto balení, které jsem si zrovna nekoupila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to máslo voní fakt krásně, ale o trošku líp hydratuje to Reniu nebo ten olej Pure Fiji. Myslím, že by to Jennifer Aniston měla přehodnotit :)

      Vymazat
  9. myslím, ze cierny obal je lepsi nez obsah.. aj ked kremy a tvarenka sa mi pozdavaju velmi..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já su docela spokojená, holky mají pravdu, že mohlo být zařazeno víc dekorativní kosmetiky, ale všechny mazadla jsou fajn. Nebýt té řasenky... nemám téměř co vytknout :)

      Vymazat
  10. S tím práškem je to škoda :( Já na svůj lejdy ještě čekám, ale nemůžu se dočkat a jsem zvědavá, jaké verze kosmetiky mě čekají :) A tu řasenku nejspíš dostane skorotchýně na Vánoce, té se bude hodit, já jsem spíš na výraznější řasy..

    OdpovědětVymazat
  11. Taky se mi vysypalo kakao :-(
    Zvu tě k sobě na článek
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/2012/11/tisic-jedna-pohadek.html

    OdpovědětVymazat
  12. :-) moc hezký článek, také mi přišel LB u mě na blogu jsou recenze tak budu ráda, když se podíváš :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Mně by taky asi nejvíc lákala ta kosmetika Nip and Fab!:) Celkově mi přijde Ladybox tento měsíc mnohem povedenější než senzabox a líbí se mi nový černý design:)

    OdpovědětVymazat