neděle 28. října 2012

Gliss Kur péče na objem - Ultimate Volume

Tuhle značku mám odjakživa spojenou se svou maminkou (zdravím mami.... ;), která ji používá už dlouho a já si ji odjakživa půjčovala. Půjčuji si ji až doteď, pokaždé když přijedu domů, a to přesto, že její řada pro barvené vlasy není pro ty moje - rychle se mastící - zrovna nejideálnější... miluju prostě tu vůni.



Když mi před pár týdny byla nabídnuta spolupráce s Gliss Kur - konkrétně řadou pro objem - Ultimate Volume -  tak jsem na ni ráda kývla. Vlasy mám relativně husté, ale poměrně jemné a jak jsem psala výš - docela se mastí. Není to žádný extrém, ale co dva až tři dny je prostě musím umýt. Zároveň jsem vyloženě úchylná na objem, proto si vlasy všelijak podtáčím a tupíruju a lakuju, abych prostě docílila toho óbr objemu jaký se nosil v šedesátkách. Ano, je to úchylka a trpím jí od patnácti. Ale všichni říkaj, že mi to tak sluší ;P



Obdržela jsem šampón, kondicionér a bezoplachovou péči, která mi připomíná tužidlo. Všechno to na sebe patlám dva týdny a musím říct, že je tahle řada moc fajn. Vlasy po umytí i den na to krásně voní, objem je viditelný, a přesto jsou hladké a takové vzdušné - neplihnou a nepramínkovatí (což mi dělá většina kondicionérů  kromě toho od Bione a teď už i od GK). Po vyfoukání fénem vypadám jako lvice (to ale asi každá z nás), objem ale vydrží dýl, než hodinu po fénování - i den na to. Navíc je celá tahle péče o vlasy bez silikonů... a to já prostě beru jako plus i když se o přírodní složení rozhodně nejedná. 



Celkově by vás všechny tyhle tři produkty dohromady měly vyjít do 250 korun, ale třeba se vám podaří vyčíhnout i nějakou akci. Pokud je tedy mezi vámi, mými čtenářkami, taky taková slečna/dáma/žena, která je závislá na objemu svých vlasů stejně jako já, tak vám tuhle řadu můžu vklidu doporučit. Z těch drogerkových záležitostí je to dobrá volba.



4 komentáře:

  1. Jsou dobré, ale vlasy mám prodlužované, takže už na Glisskur prdím. :(

    Hezky napsaný článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Takže teď používáš nějakou speciální péči? Nikdy jsem prodlužované vlasy neměla, tak netuším, co to vyžaduje...

      Vymazat
  2. To vypadá super a moc se mi líbí, že tam nepřidali žádné silikony:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ráda tu jejich černou řadu :)

    OdpovědětVymazat