úterý 3. července 2012

New in - Bourjois, Rimmel, Essence

Dneska pár maličkostí, které jsem si v týdnu koupila. Zatím je nemám adekvátně otestované, spíš tak jednou až dvakrát vyzkoušené, takže pořádná recenze až pak. Teď první dojmy.



1.) Oční stíny - Bourjois - Ombre a paupiéres - odstín 10 Glitter (okolo 300 Kč)

Koupí těchto stínů jsem se pokusila spravit si náladu po jednom rozrušujícím zážitku, doufám, že mě tahle tendence nebude provázet celý život, protože pak asi bude těžké něco ušetřit  :) Bourjois mám ráda - je mi příjemný design výrobků a značka celá. Balení i konzistence stínů připomíná známé Bourjois tvářenky - stíny nepráší, jsou pevně zapečené, ale na můj vkus dost hrubě namleté (mám podezření, že je to ale jenom tenhle Glitter, nemáte někdo zkušenost?) Množství je  víc než dostačující - 1,5 g. Odstín, který jsem si koupila obsahuje jako jeden z mála nejen shimmer ale i zlaté třpytky (ostatní stíny byly pouze sametové s jemným shimmerem). Pigmentovaný je dobře - jen musím říct, že teď bych si už vybrala variantu bez třpytek. Asi jsem měla chvilkové zatmění, protože na denní nošení to úplně nejideálnější není. Pár třpytek se navíc z očních víček vždycky zatoulá někam jinam. Malé plus navíc - je vhodný i pro citlivé oči - neobsahuje parabeny ani parfém.




2.) Lesk na rty - XXXL Shine - Essence (cena okolo 60 Kč)

Reálné barvě tohohle lesku na rty asi nejlépe odpovídá první fotka, mám ho v odstínu 18 - Sparkling papaya. Každopádně - konzistence lesku příjemná - na rozdíl od Essence - Stay with me tolik nelepí (ale ani tak dlouho nedrží). Voní ovocně a blyští se opravdu do XXL rozměrů - na rtech skoro jako zrcadlo, naživo mnohem výraznější než ostatní lesky, obsahuje drobné stříbrné a namodralé třpytky.





3.) Tvářenka - Match Perfection - Rimmel (cena okolo 130 Kč)

Na první pohled se mi líbil krajkový reliéf tvářenky a rozhodovala jsem se mezi touhle a Dermacolem, která mi designově přišla o kapku hezčí. Obsahovala ale dost třpytek a tak jsem zvolila Rimmel - v odstínu 003. Je jemně namletá - úplně malinko práší a na tvářích vypadá celkem přirozeně. Pigmentace je tak střední, u té světlé části mi přijde spíš slabší a upřímně vlastně nechápu, proč to tam je, protože jestli to má fungovat jako rozjasňovač, tak je to slabota. Nejhezčí odstín má ta nejtmavší část dole, při nabírání štětcem si ale moc nemůžete vybírat z jednotlivých částí, smíchá se to prostě všechno dohromady. Výdrž jako u všech pudrových tvářenek, na tváři je přirozená.



A malá radost na závěr.  Skoro všude už jsou letní slevy a já potkala v Camaieu tyhle roztomilé náušnice. No  nedaly jinak, než že se mnou půjdou domů :)


9 komentářů:

  1. Taky hodně ve slevách nakupuju bižuterii, řekla bych, že ta cena vždycky kolem těch 60,-- Kč zhruba tak odpovídá :D
    Ten lesk mám taky jen v jiném odstínu a je překvapivě supr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :-) Kdyby to stálo těch původních 149 Kč tak si ten set náušnic asi rozmyslím... musíme využít letní slevy :-))

      Vymazat
  2. Moc mne lákají ty stíny od Bourjois, ale bojím se trochu té hrubosti namletí :) Ale až budou penízky, určitě si nějaké pořídím (ale bez shimmeru) ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že se spíš nepovedl tenhle třpytkatý odstín (prodávají ještě jeden v šedé variantě tuším)... :/

      Vymazat
  3. Mně se moc líbí ta tvářenka od Rimmelu, skvělá volba!:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Stíny se mi moc líbí. Náušničky fakt roztomilé, tys tam nemohla nechat. Hezké recenze.

    OdpovědětVymazat
  5. Stíny jsou krásné :)

    Zvu tě na Sheinside Giveaway !

    http://kockandy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Téda tak ta rimelácká tvářenka mě opravdu zaujala

    OdpovědětVymazat
  7. na to aky vyzera byt ten lesk ziarivy v baleni, na perach je celkom fajn:)

    OdpovědětVymazat