úterý 31. července 2012

Micelární voda Ziaja

Pří návštěvě Polska jsem zavítala do tamního Rossmanu a nestačila jsem se divit! Takový výběr! A tak nízké ceny! Značky, které u nás téměř neseženete (dekorativka Manhattan, krémy Pond´s)... a samozřejmě velmi široký výběr kosmetiky Ziaja.

Rozhodla jsem se vyzkoušet micelární vodu řady Růžové máslo, vyšla na 10 zlotych, což je v přepočtu něco přes šedesát korun. Takže pokud dobře počítám, vyjde to tam levněji, než u nás.


Tahle micelárka neobsahuje barviva, parabeny a je neparfémovaná. Úplně bez vůně není, něco neurčitého z ní cítit je, rychle to ale vyprchá. Použít ji můžete jak na čištění pleti tak na odličování (klasicky navlhčíte tamponek a sjedete obličej, oplachovat už nemusíte).

Oči odlíčí dobře (ne ale zdaleka tak dobře jako dvoufázový olejový odličovač stejné značky), neštípe, nedráždí a měla by být vhodná pro nositelky kontaktních čoček (což můžu ze zkušenosti potvrdit). Pleť po ní nemám ani vysušenou ani mastnou - oceňuju. Pokud ji mám srovnat se známou micelárkou od Biodermy, tak mi Ziaja přijde o chloupek horší. Narozdíl od Biodermy zanechává trošku lepivý pocit na tváři - chvíli po aplikaci. Za pár minut je to ale fuč... stejně tak mi víc vyhovuje (ne)vůně Biodermy... Pokud ale potřebujete ušetřit, klidně sáhněte po té od Ziajy. Odlíčí solidně a myslím, že nebudete zklamané.





Hodnocení:  (3/5)

Kromě této vody jsem od Ziajy vyzkoušela dva odličovače a okurkový krém na smíšenou pleť (ten mi až tak nesedl). Kvalitou se ale tahle značka určitě vyrovná i dražším, takže neváhejte a klidně něco zkuste. A napište mi co máte od Ziajy rády vy... :)

2 komentáře:

  1. Tahle micelárka je vážně fajn :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super recenze ! :)
    Já sice od této značky nic nemám, ale v poslední době o ní slyším docela často (pozitiva). Takže ať chci nebo ne, tak mě to docela nahlodává :D

    OdpovědětVymazat