neděle 15. července 2012

Lush recenze 2

V koupelnové skříňce už mám věcí z LUSHe docela pěknou zásobu, začíná se ze mě stávat skoro Lushexpertka :) Posledně jsem se do jejich pobočky stavila přímo při návštěvě v Praze. Hned od dveří jsem šla prakticky za nosem, vůně která se z obchodu line, je tak výrazná, že to prostě neminete...
Obě věci jsem několikrát otestovala, masku na obličej už mám téměř měsíc, takže už je co recenzovat... šampuk ale zatím týden.. a tak se podělím o první dojmy.

1.) Maska na obličej - Mask of magnamity (85 ml - 170 Kč)

Tahle věc patří mezi LUSH bestsellery a ani se tomu popravdě nedivím. Přestože jsem si pořídila jen menší balení - je velmi hustá a k pokrytí celého obličeje vám stačí jen trocha hmoty. Uvedené balení vám tak určitě vydrží i několik měsíců. Určena je na ony proklínané věčné černé tečky - tedy především mastnou a smíšenou pleť. Obsahuje čínský jíl a bentonitový gel, které by vám údajně měly z pórů vysát všechnu nečistotu. Taky tam jsou mleté fazolky aduki, které skvěle fungují jako peeling při smývání masky a silice máty peprné. Díky ní voní maska jako svěží žvýkačka a i na obličeji výrazně chladí a máte takový 
"wrigley´s spearming feeling" po kůži :)) Pro mě je to příjemné, protože cítím, že maska fakt něco s mojí pokožkou dělá, když mám ale ten den zrovna citlivější kůži, celkem i štípe. Ale dá se to vydržet. Co se týká účinků... ano pro majitelky černých teček můžu doporučit. Zatím ji používám relativně krátce, černé tečky jsou méně viditelné a maska je jakoby vyčistila na povrchu kůže. Úplně mě jich ale nezbavila, jen jsou méně patrné (mám teda dojem, že na to opravdu hluboce ucpané póry je krátká každá  maska - je třeba spíš zručné kosmetičky). Některé části obličeje mám spíš sušší - takže oceňuju, že maska nevysušuje. Celkově hodnotím kladně a poreferuju, jak budou mé póry vypadat po ještě delším používání :)








Hodnocení:  (4/5)



2.) Šampuk Seanik (55 g - 225 Kč)

Po téhle věci jsem toužila, už když jsem LUSH poprvé poznala. Čistě ze zvědavosti, chtěla jsem vědět jaké to je, mýt si vlasy tuhým pukem namísto šamponem. Pořídila jsem si nakonec na radu Lush víly tenhle Seanik, který mi doporučila na objem. Obsahuje (mě zcela neznámou) řasu puchatku kadeřavou, která svými proteiny vyživuje vlasy, a taky japonskou řasu, extrakty z jasmínu a pomerančového květu. Vůně je spíš svěží a velmi nevtíravá. Po umytí není na vlasech téměř cítit - aspoň mě to tak přijde. Původně jsem měla strach z aplikce, jestli bude šampuk dostatečně pěnit... tak pokud se bojíte toho stejného, můžu vás uklidnit. Pění úplně parádně, stačí vlasy namočit, třikrát po nich šampukem přejet a namydlit. Umyje je krásně do čista, objem trochu dodá, já si ale musím postěžovat, že mi vlasy po prvním umytí dost elektrizovaly. Přiznávám, že jsem nepoužila žádný kondicionér. Po druhém umytí to - nevím proč - bylo už lepší. Šampuk ozkoušel i přítel a nestěžoval si :) Zatím ho skoro vůbec neubývá a připadá mi mnohem praktičtější třeba na cestování, než těžké šampony.



Hodnocení:  (3/5)


Jinak pro ty z vás, co mají do Prahy daleko a rádi by si něco objednali z jejich e-shopu, tak zatím ještě stále platí kód pro poštovné zdarma - 0500


P.S. Omlouvám se za kvalitu fotek, zapomněla jsem si foťák doma, tak jen mobilem... :(

6 komentářů:

  1. Ta maska vypadá fakt dobre a moje zkusenost se šampukem - vydrzel fakt dlouho, ale po delsim pouzivani uz jeho schopnosti prestaly fungovat, ale jinak je super)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle masku mám ráda, ale vadí mi, že i to malé balení je moc velké. Maska funguje skvěle, ale používám takovéto výrobky jen jednou za čas (maximálně jednou za týden), a tak je nemožné ji spotřebovat do data uvedeného na víčku... Veronika

    OdpovědětVymazat
  3. Ten šampon je opravdu lákavý, zvlášť výhodný na cesty. Nevyleje se do kufru.

    Děkuji za krásný komentář na mém blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ho teď měla na dovolené a celkem jsem ocenila... je i mnohem lehčí než šampon :) Za komentář neděkuj, vždyť je to pravda :)

      Vymazat
  4. Milá Belle, tady na blogu se mi bude líbit. Kosmetické postřehy máš opravdu úžasné a k tomu používáš ještě děsně fajn kosmetiku. Šampuk mě samotnou zajímá, stejně tak jako všechno od LUSH:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělá recenze, o Lush už jsem dlouho nečetla. :) Máš moc pěkný blog. :) Ráda bych tě pozvala i na ten svůj & follow youu :)
    http://elizabethlore.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat