středa 31. října 2012

Listopadový ladybox - aneb tajemství černé skříňky


Dneska mi dorazil listopadový Ladybox, tak jsem si řekla, že to vezmu zčerstva, dokud nejsou ostatní blogy Ladyboxů plné. Je v pěkné černé krabici převázané růžovou mašlí… přestože jsem neviděla naživo ten minulý Ladybox tak ta černorůžová kombinace se mi asi líbí víc. Obsahoval osm výrobků, včetně krásné toaletní taštičky… a bohužel, včetně kakaa Iswari. Jsem velká fanynka zdravé výživy a vůbec mi nevadí zařazování takových výrobků do beauty boxů… ale bylo by fajn zamezit jejich vysypání. Všechny výrobky v Ladyboxu mi přišly zaprášené a špinavé od kakaového prášku, který se asi cestou někde vysypal. Nechci být pruda, stát se to může, ale vybalovat ty krásné věci celé špinavé a zaprášené (viz druhá fotka Ladyboxu) … trošku mi to zkazilo radost. Navíc mám teď od kakaa úplně všechno včetně foťáku. Dostala jsem Ladybox zdarma, tak mě to mrzí o něco méně, než kdybych si ho kupovala, ale tohle prosím Lady do příště sprav J





Co tedy Lady box obsahoval vidíte tu:
Plné balení:  Tvářenka Fleur de Santé Radiant Blush, kosmetická taštička téže značky, řasenka Yves Rocher - Pro krásné řady, tělové mléko Yves Rocher a cestovní balení tělového másla Coconut Latte značky NIP+FAB.
Dále jsem dostala vzorek exotického masážního oleje Pure Fiji, obličejové a tělové máslo Reniu (vůně watermelon)… no a bohužel taky kakaový energetický nápoj Iswari + spousta slevových kupónů a katalogů a dopis od Lady.. bohužel taky celý zapatlaný od kakaa.






A teď z čeho jsem nadšená. Jednoznačně z taštičky (ta se hodí vždycky a tahle je dost prostorná), tvářenky – značku neznám, pigmentace je ale z prvního dojmu skvělá a těším se až vyzkouším... a hlavně z tělového másla NIP+FAB. Taky neznám a jsem ráda, že mám možnost tohle máslo díky Ladyboxu otestovat. Moc se mi líbí taková jogurtová našlehaná konzistence (a jestli je to dobré pro Jennifer Aniston, tak to můžu zkusit taky J). Moc sympatické je mi taky kokosové tělové a obličejové máslo Reniu s vůní vodního melounu. Konzistence je o dost tužší než u NIP+FAB což vidíte na fotkách.









Neutrální vztah mám k tělovému mléku z vánoční edice od Yves Rocher. Jednoduše proto, že jsem ho měla už loni. Ale určitě se neztratí a voní opravdu hezky vánočně. Podobně to pak vidím s masážním a koupelovém olejem Pure Fiji (starfruit infusion). Voní moc hezky, určitě využiju. Na ruku jsem ho mázla před deseti minutama a pořád krásně voní.


No a teď k propadáku listopadového Ladyboxu. Tím je jednoznačně řasenka Yves Rocher, která mi přijde (odpusťte ta slova) fakt otřesná. Od YR jsem měla dvě řasenky, ani jedna nebyla nic moc, podle mě tahle značka prostě řasenky moc neumí. Tahle plná verze Yves Rocher – Řasenky pro krásné řasy… no nezlobte se. Zkusila jsem ji máznout na oko a efekt je prakticky neviditelný. Málem to ani není vidět - viz hádanka, které oko je nalíčené a které ne :)) Netuším, k čemu taková řasenka je. No a druhým zklamáním je kakao Iswari. Předpokládám, že vy ostatní jste dostaly ty pytlíčky trošku plnější, já mám bohužel půlku vysypanou v Ladyboxu.





Takže celkový dojem z listopadového Ladyboxu? Why not… NIP+FAB super, Fleur de Santé – taštička + tvářenka = super… zbytek mě až tak nenadchnul, ale ani neurazil (až na to kakao a řasenku, s váma si to ještě vyřídím :D)

neděle 28. října 2012

Gliss Kur péče na objem - Ultimate Volume

Tuhle značku mám odjakživa spojenou se svou maminkou (zdravím mami.... ;), která ji používá už dlouho a já si ji odjakživa půjčovala. Půjčuji si ji až doteď, pokaždé když přijedu domů, a to přesto, že její řada pro barvené vlasy není pro ty moje - rychle se mastící - zrovna nejideálnější... miluju prostě tu vůni.



Když mi před pár týdny byla nabídnuta spolupráce s Gliss Kur - konkrétně řadou pro objem - Ultimate Volume -  tak jsem na ni ráda kývla. Vlasy mám relativně husté, ale poměrně jemné a jak jsem psala výš - docela se mastí. Není to žádný extrém, ale co dva až tři dny je prostě musím umýt. Zároveň jsem vyloženě úchylná na objem, proto si vlasy všelijak podtáčím a tupíruju a lakuju, abych prostě docílila toho óbr objemu jaký se nosil v šedesátkách. Ano, je to úchylka a trpím jí od patnácti. Ale všichni říkaj, že mi to tak sluší ;P



Obdržela jsem šampón, kondicionér a bezoplachovou péči, která mi připomíná tužidlo. Všechno to na sebe patlám dva týdny a musím říct, že je tahle řada moc fajn. Vlasy po umytí i den na to krásně voní, objem je viditelný, a přesto jsou hladké a takové vzdušné - neplihnou a nepramínkovatí (což mi dělá většina kondicionérů  kromě toho od Bione a teď už i od GK). Po vyfoukání fénem vypadám jako lvice (to ale asi každá z nás), objem ale vydrží dýl, než hodinu po fénování - i den na to. Navíc je celá tahle péče o vlasy bez silikonů... a to já prostě beru jako plus i když se o přírodní složení rozhodně nejedná. 



Celkově by vás všechny tyhle tři produkty dohromady měly vyjít do 250 korun, ale třeba se vám podaří vyčíhnout i nějakou akci. Pokud je tedy mezi vámi, mými čtenářkami, taky taková slečna/dáma/žena, která je závislá na objemu svých vlasů stejně jako já, tak vám tuhle řadu můžu vklidu doporučit. Z těch drogerkových záležitostí je to dobrá volba.



neděle 7. října 2012

Tělové mléko Manufaktura - Grep & Verbena

Pohodové upršený večer vám všem,

dneska mrknem na značku, která mě svým designem výrobků lákala už moc dlouho - Manufakturu. Najdete ji nejen v obchodních centrech, ale taky v Tescu, takže se sháněním problém určitě nebude. Já jsem zkusila hydratační mléko řady Grep&Verbena, voní krásně svěže a citrónově. Vůně vhodná spíš do letních měsíců než na teď (já ji kupovala v srpnu) - cena 189 Kč.



Mlíčko obsahuje hroznový a mandlový olej, glycerin, výtažky z verbeny a pantehnolu. Měl by pokožku regenerovat, hydratovat a díky hroznovému oleji taky hojit a zklidňovat. Po pravidelném používání by moje pokožka prý měla být hebká, pružná, vláčná a podmanivě provoněná.



Jenže není! Tted provoněná, to je, s tím musím souhlasit. Se zbytkem už ale ne. Když kouknu na složení, mám dojem, že by mělo jít o extra hydratující mléko, hydratační funkce je ale nevalná. Večer namažu suché tělo - ráno mám na nohou šupinky. Tak co to je? Den na to to samé... a já ztrácím trpělivost. Dávám poslední šanci Manufaktuře o týden později, zase to stejné. Jako bych se nenamazala. Mléko je přitom při aplikaci relativně husté a trochu hůř se mi rozmazává... po pár hodinách (spánku :) jako by ze mě vypařilo. Suché kůži proto moc nedoporučuji. Ledaže byste se chtěli mazat kvůli té vůni :))

Manufaktura mě nenadchla i když jsem na její pivní řadu slyšela spoustu chvály. Ale balení výrobků mají extrémně roztomilé... tím bych si klidně zaplnila celou koupelnu. A tak i když jsem se zařekla, že od téhle značky nic dalšího nechci, začínám být nahlodaná touhle krásnou zimní kolekcí - Vanilka.... jůůůů 8-))

Zdroj: www.manufaktura.cz